Om mig

Mit navn er Olivvia og jeg er her for at hjælpe dig.

Jeg er fra 1981, gift med Morten og sammen har vi to skønne drenge. Vi er bosat lidt udenfor Kolding.

Jeg er uddannet administrationsøkonom, logistikøkonom og indkøbsassistent som i en periode var den helt rigtige retning. Da jeg i en periode arbejdede som bedemand, fandt jeg ud af at jeg faktisk rigtig gerne vil hjælpe andre – jeg har altid vidst at jeg skulle noget mere, men det har dog taget mig en omvej at komme herhen, og sikke en udvikling undervejs!

Allerede som lille barn oplevede jeg, at jeg havde det forkerte navn. Intuitivt vidste jeg, at jeg ikke have fået de rigtige vibrationer med i mit forældregivne navn, det har taget flere forsøg og som voksen har jeg endelig turdet at tage skridtet fuldt ud og fået en numerologisk navneændring som jeg er meget glad for.

Jeg har haft mange oplevelser, hvor jeg har oplevet energier og andre sjæle og har tidligere ikke vidst, hvordan jeg skulle træde ind i min egen energi for at kunne udleve min essens. De sidste 3-4 år har været voldsomt udviklende indenfor det holistiske. Jeg har været stressramt og sygemeldt med stress i 3 år i en sådan grad, at jeg kunne se at jeg ville ende i kontanthjælps systemet uden at kunne komme ud af det igen og dermed ikke ville kunne tilbyde mine børn det jeg virkelig ønsker. Jeg var helt på afveje, virkelig trist og ked af det, på medicin og i behandling som jeg følte ingen effekt havde – og slet ikke at tale om hvor mangelfuld jeg følte mig som mor og hustru. Jeg kunne se at hvis jeg ikke ændrede noget, så ville jeg ende i med at miste det hele. Derfor fik jeg en mentor og hun hjalp mig med at finde vejen og retningen i mit liv. På mindre end et halvt år fik jeg livsglæden og lysten igen – jeg gik fra at stå i en situation hvor jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg ville kunne varetage et almindeligt job på almindelige vilkår, til at være raskmeldt og med et godt betalt job som landede i mit skød, til at være glad og fyldt med energi og til at have livslysten igen – alt sammen uden at skulle skifte mand, hus og husdyr ud.

Taknemmeligheden er stor- ikke kun for min mentor, som jeg til dag stadig benytter mig af. Den hjælp hun gav mig, fik min essens til at lyse op og brænde igennem med, hvad der er mit livsformål; Jeg er her for at hjælpe dig. Så nu skulle jeg finde ud af hvad jeg skal byde ind med, og de værktøjer som har været mest gavnlige for mig, er noget jeg selv er interesseret i og gør brug af på daglig basis. Jeg dyrker taknemmeligheden, clearings og tapping og pifter det hele op med essentielle olier. Alt er energi – og alt er som det skal være

Tak fordi du er her