Clearings

Jeg er Clearings Master og kan i den forbindelse lave Clearings fra 12. plan, hvor jeg kan fjerne energetiske blokeringer på din essens. Nogle gange kan vi tydeligt mærke at vi har en blokering, og andre gange er vores ego virkelig god til at skjule det for os. Gennem en Clearingä connecter jeg til din essens og samarbejder med Oneness, hvorfra jeg får billeder, følelser, ord og fornemmelser – disse kan være fra dit nuværende liv såvel som fra tidligere liv gennem familielinjerne eller karma.

Ved en Clearing renser jeg din energikrop for de blokeringer som er til stede, og som hindrer dig i at leve din essen – en Clearing vil derfor fjerne den tunge energi som tynger energikroppen, som efterfølgende igen vil være let og fri som det er meningen.
Tunge energier kan vise sig som handlingsmønstre, manglende fleksibilitet og endda følelsen af mentalt at være fanget og ikke i stand til at leve det liv vi gerne vil.

 

Lydfil Clearing

En Clearing via lydfil – her modtager du en lydfil med den Clearing jeg har lavet – enten på de spørgsmål du har stillet inden da, eller på det der er netop nu og det som evt. blokerer din energikrop lige nu.

Du kan lytte til den lige når det passer dig, og du kan lytte til den igen og igen. Clearingen laver jeg når jeg intuitivt får besked på, at nu er det det bedste tidspunkt for lige netop din Clearing, du vil derfor modtage din lydfil indenfor 5 dage efter bestilling.

Denne type Clearing giver gerne en fin og subtil energi.

 

1:1 Clearing session

En Clearing session via zoom, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål imens. Her går jeg ind og løsner op i de blokeringer som der er til stede lige nu, modtager beskeder og vi kan arbejde med bestemte temaer efter dit ønske.

Denne form for Clearing kan bringe os vidt omkring og også til tidligere liv selv om dit spørgsmål relaterer til noget som sker her og nu.

Disse sessioner giver ofte en tydeligere energi end ved en lydfil Clearing.