Eft/Tft

 

Gennem EFT (emotionel frihedsteknik) eller TFT (Tankefeltterapi) kan vi lige her og nu indre på smerter og ubehag, på en nem og let måde, hvor der bruges en banke-teknik som forløser ubehag igen og igen.

Det erstatter ikke lægens hjælp, men det kan være at du kan blive fri for eller minimerer de smerter eller følelser som ligger til grund for ubehaget.

En EFT/TFT session varer typisk en times tid, og samtidigt vil du få et redskab med som du kan bruge alle vegne til at lindre dit eget ubehag.

Årsagen hertil er, at gennem aktivering af visse meridianpunkter, samtale og fokus på ubehaget virker behandlingen effektivt. Det er en simpelt og yderst effektivt metode, hvor vi måler ubehag på en skala fra 0-10. Nogle gange kan vi lindre en følelse og der skal mere end en behandling til før ubehaget er helt væk, andre gange går det hurtigt og vi kan få det tappet i 0 ved bare en enkelt behandling.

 

1:1 Eft/Tft session

Når jeg laver en EFT/TFT behandling så foregår det via Zoom som en 1:1 session. Det vi fokuserer på er en fysisk følt smerte, og derfra finder vi ind til den følelse som er forbundet med smerten. Vi arbejder og igennem den, og forløser eller minimerer den, så smerten mindskes. Dette kan intensivere energien i sessionen, og efterfølgende kan du blive både enormt træt eller energifyldt – det er meget forskelligt hvordan man reagerer.

 

For alle sessioner gælder det, at du skal huske at drikke meget vand, at du kan blive enormt træt, svimmel, energifyldt eller på anden måde oplever ændringer som er unormale for dig – dette er helt almindeligt og vil stabilisere sig igen i løbet af nogle få dage.